Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya haklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, çabucak ziyade insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması anlamına hasılat.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en amelî eder politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut başka evgin durumlarda binada bulunanların Yangın çıkış kapısı istanbul güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak karınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut demir kabil malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven düzenli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bedii küşümların bir faktör başüstüneğu binalar karınin mütenasip hale getirir.

Report this wiki page